Λίγα λόγια για την

ΤΕΧΝΟΔΟΜΗ .

Η ΤΕΧΝΟΔΟΜΗ αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες του κλάδου των κατασκευών που εστιάζουν στην αποτελεσματική διαχείριση όλων των πτυχών ενός έργου, ώστε να εξασφαλίσουν άριστα αποτελέσματα εντός χρονοδιαγράμματος και προϋπολογισμού που έθεσε ο πελάτης.
Η εταιρία TEXNODOMI ιδρύθηκε το 1995 από τον Σταύρο Σιάμο με σκοπό την κατασκευή κατοικιών μονοκατοικιών μεζονέτων με συμβατική και με προκατ κατασκευές, έχει έδρα στην ανατολική Θεσσαλονίκη αλλά δραστηριοποιείται παντού.
Έχει κατασκευάσει πολλά έργα από κατοικίες μέχρι προκάτ οικισμούς, διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή και ξέρει να λύνει με τον καλύτερο τρόπο τα εκάστοτε προβλήματα που τυχών προκύπτουν σε διάφορες δύσκολες κατασκευές που αναλαμβάνει.
Από το 2000 και μετά μπήκε και στον τομέα της ανακαίνισης με πολλές ανακαινίσεις στο ενεργητικό της.
Εστιάζει στην ποιότητα της κατασκευής και των υλικών της και για αυτό το λόγο έχει και μια πολύ καλή ανοδική πορεία στην διάρκεια του χρόνου και άψογη σχέση με τους πελάτες της.
Συνεργάζεται με εξειδικευμένους και άριστα καταρτισμένους τεχνίτες και δίνει ολοκληρωμένες λύσεις στον δύσκολο τομέα που ονομάζεται ανακαίνιση βρίσκεται κοντά στον πελάτη της πριν αλλά και μετά το πέρας της κατασκευής.
Καλέστε μας να δούμε των χώρο σας να μας γνωρίσετε να κοστολογήσουμε το έργο σας και να σας δώσουμε την προσφορά μας.
Με εκτίμηση
Σιάμος Σταύρος

Διαθεσιμοι 24/7

Η ομάδα μας είναι πάντα διαθέσιμη να απαντήσει σε οποιοδήποτε μήνυμα ή τηλεφωνική κλήση και να διαχειριστεί οποιοδήποτε αίτημα σας.
Μπορούμε να κλείσουμε μία συνάντηση στο σημείο που χρειάζεται τις υπηρεσίες μας για να κάνουμε τις απαραίτητες μετρήσεις και εκτιμήσεις και να σας κάνουμε προσφορά.

Εμπειροι Τεχνιτες

Η ομάδα της ΤΕΧΝΟΔΟΜΗ αποτελείται από σχεδιαστές εσωτερικών χώρων και αρχιτέκτονες, μηχανικούς και τεχνίτες κάθε κλάδου και βρίσκονται πάντα σε στενή συνεργασία μεταξύ τους, αλλά και με τον πελάτη, προσφέροντας υψηλή ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα.

Λογικοτατες Τιμες

Το κόστος των υπηρεσιών μας είναι λογικότατο και βέβαια η τήρηση των υποσχέσεων μας, σας εξασφαλίζει από επιπλέον κόστος λόγω καθυστερήσεων ή κακής εκτίμησης της κατάστασης.

Ειλικρινεια & Διαφανεια

Οι υπηρεσίες μας και τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε παρουσιάζονται πριν αλλά και μετά τις εργασίες, στους πελάτες αποδεικνύοντας την διαφάνεια μας σαν εταιρία!

Διαχείριση έργου από Α έως Ω

Ολοκληρωμενη Προσεγγιση .

Η εφαρμογή καινοτόμων προϊόντων και μοντέρνων τεχνοτροπιών είναι η υπόσχεση και δέσμευση μας προς όλους τους πελάτες μας.
Χρησιμοποιούμε δοκιμασμένες μεθόδους σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε για να ελαχιστοποιούμε την πιθανότητα απόκλισης από το αρχικό σχέδιο και για να προσφέρουμε την μέγιστη ικανοποίηση στους πελάτες μας , ώστε να τους δημιουργούμε αίσθημα υπερηφάνειας και να μας συστήνουν στον κύκλο τους.

Διαθεσιμοι 24/7

Εμπειροι Τεχνιτες

Λογικοτατες Τιμες

Ειλικρινεια & Διαφανεια

Συχνες Ερωτησεις.

Επικοινωνείτε με την Εταιρία μας και κατόπιν ραντεβού πραγματοποιούμε επίσκεψη στο χώρο σας. Ύστερα από μελέτη και συζήτηση των αναγκών σας, ακολουθεί γραπτή προσφορά που αναφέρει αναλυτικά τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν και το κοστολόγιο τους. Σε περίπτωση συμφωνίας και ανάθεσης των εργασιών στην Εταιρία μας δημιουργείται ένα συμφωνητικό όπου εκεί αναφέρονται αναλυτικά οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν, τα κόστη της κάθε εργασίας, τα υλικά που έχουν επιλεγεί, το χρονοδιάγραμμα των εργασιών και τέλος ο τρόπος πληρωμής του έργου.

Είμαστε χρόνια στην αγορά της ανακαίνισης με πολλούς και ευχαριστημένους πελάτες.
Όλα μας τα έργα έχουν πλήρη οικονομοτεχνική μελέτη.
Έχουμε ξεκάθαρες χρεώσεις.
Κατοχυρώνουμε τον πελάτης μας πριν και μετά το έργο.
Επιβλέπουμε τις εργασίες εξ ολοκλήρου ως και την τελική αποπεράτωση.
Ενημερώνουμε καθημερινά τον πελάτη για την πρόοδο του έργου με λεπτομέρειες
Συνεργαζόμαστε με πιστοποιημένες εταιρείες όλων των υλικών που χρησιμοποιούμε.
Συμμετέχουμε τακτικά σε τεχνικά σεμινάρια στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.
Έχουμε δικό μας σύστημα έρευνας και διαχείρισης υλικών.
Υλοποιούμε κατόψεις και 3D σχέδια για τους πελάτες μας.

Με την υπογραφή του συμφωνητικού 30% προκαταβολή και το υπόλοιπο ποσό σε δόσεις με την πρόοδο των εργασιών. Εξόφληση με την παράδοση του έργου. Ο τρόπος πληρωμής περιγράφεται ξεκάθαρα στο συμφωνητικό μας.

Η γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας, ξεκινά από την ημερομηνία παράδοσης του έργου, έχει διάρκεια ενός έτους και αναφέρεται σε ξεχωριστό άρθρο του συμφωνητικού μας. Αφορά εργασίες όπως τα τούβλα, τους σοβάδες, την τοποθέτηση των πλακιδίων και των πατωμάτων, τις μονώσεις, όλα τα υδραυλικά και όλα τα ηλεκτρολογικά. Δεν αφορά ηλεκτρικές συσκευές (π.χ: ηλεκτρική κουζίνα, πλυντήρια, απορροφητήρα, ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα κτλ), ελαττωματικά προϊόντα (μπαταρίες νιπτήρα, λουτρού και νεροχύτη, ηλεκτρικού ή ηλιακού θερμοσίφωνα κτλ), ζημιές που προκαλούνται από τα ελαττωματικά προϊόντα και φθορές που προκαλούνται κατά την χρήση.

Κάθε ανακαίνιση είναι ιδιαίτερη και δεν μπορεί να προσδιορισθεί η διάρκειά της μέχρι να επισκεφθεί ο μηχανικός μας το χώρο σας και να σας παρουσιάσει ένα χρονοδιάγραμμα των εργασιών!

Η Εταιρία μας προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένη προσφορά στην οποία αναγράφονται όλες οι εργασίες που θα χρειαστούν καθώς και το ακριβές κόστος των εργασιών που είναι απαραίτητες για την ανακαίνισή του.

Η Εταιρία μας δίνει την δυνατότητα στον πελάτη να απαλλαγεί από την διαδικασία εύρεσης τεχνιτών και παρακολούθησης των εργατών κατά την διάρκεια των εργασιών. Εσείς επικοινωνείτε  μόνο με τον υπεύθυνο επιβλέποντα του έργου.

Η τιμή που θα αναγράφεται στην γραπτή προσφορά που θα σας προσκομίσουμε δεν θα αλλάξει. Σε περίπτωση όμως που εσείς θελήσετε να προσθέσετε κάποια εργασία, το κόστος της θα συνυπολογιστεί στο γενικό σύνολο κόστους των εργασιών. Σε αυτήν την περίπτωση συντάσσουμε μία πρόσθετη προσφορά στην οποία αναγράφονται αναλυτικά οι πρόσθετες εργασίες που επιθυμείτε να γίνουν, το κόστος αυτών των εργασιών και το νέο υπόλοιπο που θα δημιουργηθεί.

Η Εταιρία μας πλαισιώνεται από μια έμπειρη ομάδα Πολιτικών Μηχανικών και Αρχιτεκτόνων. Έτσι κάθε αλλαγή που κάνετε στον χώρο σας γίνεται με ασφάλεια και υπευθυνότητα.

Βεβαίως και αναλαμβάνει. 200ΧΛΜ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΡΟΚΑΤ.

Χαμηλότερη τιμή έως και 50% από τις συμβατικές κατοικίες
Ταχύτερο χρόνο κατασκευής
Μεγαλύτερη αντοχή και διάρκεια ζωής
Μεγαλύτερη αντισεισμική προστασία
Καλύτερη θερμομόνωση και ηχομόνωση
Μπορούν ανά πάσα στιγμή να επεκταθούν και να καλύψουν μελλοντικές ανάγκες σας
Ευελιξία στον σχεδιασμό
Ελευθερία επιλογών του τύπου θέρμανσης

Γιατί εμάς;.

Γιατί χρησιμοποιούμε καινοτόμες μεθόδους δόμησης
Γιατί είμαστε αφοσιωμένοι στην ποιότητα
Γιατί προσέχουμε την λεπτομέρεια
Γιατί χρησιμοποιούμε υλικά φυσικά, φιλικά στο περιβάλλον
Γιατί παρέχουμε ευελιξία σχεδιασμού
Γιατί τηρούμε με ευλάβεια το χρονοδιάγραμμα παράδοσης
Γιατί οι κατασκευές μας ανταποκρίνονται στους πιο αυστηρούς όρους
Γιατί είμαστε δίπλα σας και μετά την ολοκλήρωση της κατοικίας σας
Γιατί ίσως έχουμε τις πιο χαμηλές τιμές που θα βρείτε!