Λίγα λόγια για την

ΤΕΧΝΟΔΟΜΗ.

Η ΤΕΧΝΟΔΟΜΗ αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες του κλάδου των κατασκευών που εστιάζουν στην αποτελεσματική διαχείριση όλων των πτυχών ενός έργου, ώστε να εξασφαλίσουν άριστα αποτελέσματα εντός χρονοδιαγράμματος και προϋπολογισμού που έθεσε ο πελάτης.
Η εταιρία TEXNODOMI ιδρύθηκε το 1995 από τον Σταύρο Σιάμο με σκοπό την κατασκευή κατοικιών μονοκατοικιών μεζονέτων με συμβατική και με προκατ κατασκευές, έχει έδρα στην ανατολική Θεσσαλονίκη αλλά δραστηριοποιείται παντού.
Έχει κατασκευάσει πολλά έργα και διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή και ξέρει να λύνει με τον καλύτερο τρόπο τα εκάστοτε προβλήματα που τυχών προκύπτουν σε διάφορες δύσκολες κατασκευές που αναλαμβάνει.
Εστιάζει στην ποιότητα της κατασκευής και των υλικών της και για αυτό το λόγο έχει και μια πολύ καλή ανοδική πορεία στην διάρκεια του χρόνου και άψογη σχέση με τους πελάτες της.
Συνεργάζεται με εξειδικευμένους και άριστα καταρτισμένους τεχνίτες και δίνει ολοκληρωμένες λύσεις στον δύσκολο τομέα τον κατασκευών, βρίσκεται κοντά στον πελάτη της πριν αλλά και μετά το πέρας της κατασκευής.
Καλέστε μας να δούμε των χώρο σας να μας γνωρίσετε να κοστολογήσουμε το έργο σας και να σας δώσουμε την προσφορά μας.
Με εκτίμηση
Σιάμος Σταύρος

Διαθεσιμοι 24/7

Η ομάδα μας είναι πάντα διαθέσιμη να απαντήσει σε οποιοδήποτε μήνυμα ή τηλεφωνική κλήση και να διαχειριστεί οποιοδήποτε αίτημα σας.
Μπορούμε να κλείσουμε μία συνάντηση στο σημείο που χρειάζεται τις υπηρεσίες μας για να κάνουμε τις απαραίτητες μετρήσεις και εκτιμήσεις και να σας κάνουμε προσφορά.

Εμπειροι Τεχνιτες

Η ομάδα της ΤΕΧΝΟΔΟΜΗ αποτελείται από σχεδιαστές εσωτερικών χώρων και αρχιτέκτονες, μηχανικούς και τεχνίτες κάθε κλάδου και βρίσκονται πάντα σε στενή συνεργασία μεταξύ τους, αλλά και με τον πελάτη, προσφέροντας υψηλή ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα.

Λογικοτατες Τιμες

Το κόστος των υπηρεσιών μας είναι λογικότατο και βέβαια η τήρηση των υποσχέσεων μας, σας εξασφαλίζει από επιπλέον κόστος λόγω καθυστερήσεων ή κακής εκτίμησης της κατάστασης.

Ειλικρινεια & Διαφανεια

Οι υπηρεσίες μας και τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε παρουσιάζονται πριν αλλά και μετά τις εργασίες, στους πελάτες αποδεικνύοντας την διαφάνεια μας σαν εταιρία!

Διαχείριση έργου από Α έως Ω

Ολοκληρωμενη Προσεγγιση.

Η εφαρμογή καινοτόμων προϊόντων και μοντέρνων τεχνοτροπιών είναι η υπόσχεση και δέσμευση μας προς όλους τους πελάτες μας.
Χρησιμοποιούμε δοκιμασμένες μεθόδους σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε για να ελαχιστοποιούμε την πιθανότητα απόκλισης από το αρχικό σχέδιο και για να προσφέρουμε την μέγιστη ικανοποίηση στους πελάτες μας , ώστε να τους δημιουργούμε αίσθημα υπερηφάνειας και να μας συστήνουν στον κύκλο τους.

Διαθεσιμοι 24/7

Εμπειροι Τεχνιτες

Λογικοτατες Τιμες

Ειλικρινεια & Διαφανεια

Συχνες Ερωτησεις.

Επικοινωνείτε με την Εταιρία μας για να κλείσετε κάποιο ραντεβού μαζί μας.  Ύστερα από συζήτηση για να καταλάβουμε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε μας δίνεται κάποια σχέδια από κάποιο δικό σας μηχανικό η σας προτείνουμε κάποιες δίκες μας προτάσεις. Σας ετοιμάζουμε κάποια 3D  σχέδια και   ακολουθεί γραπτή προσφορά που αναφέρει αναλυτικά τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν και το κοστολόγιο τους. Σε περίπτωση συμφωνίας και ανάθεσης του έργου στην Εταιρία μας δημιουργείται ένα συμφωνητικό,όπου εκεί αναφέρονται αναλυτικά οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν το κόστος κατασκευής τα υλικά που έχουν επιλεγεί, το χρονοδιάγραμμα των εργασιών και τέλος ο τρόπος πληρωμής του έργου.

Είμαστε χρόνια στον τομέα της κατασκευης με πολλούς και ευχαριστημένους πελάτες.
Όλα μας τα έργα έχουν πλήρη οικονομοτεχνική μελέτη.
Έχουμε ξεκάθαρες χρεώσεις.
Κατοχυρώνουμε τον πελάτης μας πριν και μετά το έργο.
Επιβλέπουμε τις εργασίες εξ ολοκλήρου ως και την τελική αποπεράτωση.
Συνεργαζόμαστε με πιστοποιημένες εταιρείες όλων των υλικών που χρησιμοποιούμε.
Συμμετέχουμε τακτικά σε τεχνικά σεμινάρια στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.
Έχουμε δικό μας σύστημα έρευνας και διαχείρισης υλικών.
Υλοποιούμε κατόψεις και 3D σχέδια για τους πελάτες μας.

Με την υπογραφή του συμφωνητικού δίνεται μια προκαταβολή και το υπόλοιπο ποσό σε δόσεις με την πρόοδο των εργασιών. Εξόφληση με την παράδοση του έργου. Ο τρόπος πληρωμής περιγράφεται ξεκάθαρα στο συμφωνητικό μας.

Η γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας, ξεκινά από την ημερομηνία παράδοσης του έργου, έχει διάρκεια ενός έτους και αναφέρεται σε ξεχωριστό άρθρο του συμφωνητικού μας. Αφορά εργασίες όπως τα τούβλα, τους σοβάδες, την τοποθέτηση των πλακιδίων και των πατωμάτων, τις μονώσεις, όλα τα υδραυλικά και όλα τα ηλεκτρολογικά. Δεν αφορά ηλεκτρικές συσκευές (π.χ: ηλεκτρική κουζίνα, πλυντήρια, απορροφητήρα, ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα κτλ), ελαττωματικά προϊόντα (μπαταρίες νιπτήρα, λουτρού και νεροχύτη, ηλεκτρικού ή ηλιακού θερμοσίφωνα κτλ), ζημιές που προκαλούνται από τα ελαττωματικά προϊόντα και φθορές που προκαλούνται κατά την χρήση.

Κάθε έργο είναι ξεχωριστό και δεν μπορεί να προσδιορισθεί η διάρκειά του χρόνου κατασκευής του εάν δεν ξέρουμε τι ακριβώς θα κάνουμε αλλά με τον τρόπο που κατασκευάζουμε εμείς τα έργα με την δόμηση ICF  για μια συνήθη κατασκευή μιας μονώροφης κατοικίας περίπου 150τμ από την ημέρα που θα βγει η άδεια χωρίς να υπάρχουν καθυστερήσεις λόγου καιρού η κάποιου άλλου κολλήματος, χρειαζόμαστε περίπου 120 εργάσιμες μέρες.

Η τιμή που θα αναγράφεται στην γραπτή προσφορά που θα σας προσκομίσουμε δεν θα αλλάξει. Σε περίπτωση όμως που εσείς θελήσετε να προσθέσετε κάποια εργασία, το κόστος της θα συνυπολογιστεί στο γενικό σύνολο κόστους των εργασιών. Σε αυτήν την περίπτωση συντάσσουμε μία πρόσθετη προσφορά στην οποία αναγράφονται αναλυτικά οι πρόσθετες εργασίες που επιθυμείτε να γίνουν, το κόστος αυτών των εργασιών και το νέο υπόλοιπο που θα δημιουργηθεί.

Βεβαίως και αναλαμβάνει. 200ΧΛΜ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΡΟΚΑΤ.

CF ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ

Μειώνουμε τον χρόνο ανέγερσης

  • Το ICF καλούπι είναι παραμένων καλούπι επομένως δεν χρειάζεται να περιμένουμε το μπετόν να στερεοποιηθεί και γλιτώνουμε όλη τη διαδικασία ξεκαλουπώματος.

Το ίδιο το καλούπι λειτουργεί ως άριστη θερμομόνωση

  • Δεν πληρώνουμε για υλικά τα οποία στη συνέχεια θα πεταχτούν όπως στο κλασικό καλούπωμα με ξύλο.

Δε μένει το μπετόν γυμνό

  • Αφού καλουπώσουμε δεν έχουμε να κάνουμε με ένα μπετό το οποίο είναι γυμνό και χρειάζεται μόνωση άλλα με ένα καλούπι το οποίο είναι ήδη άριστα θερμομονωμένο .

Αντικαθιστά το τούβλινο κτίριο

  • Ένα κτήριο από όσο πιο πολλά τμήματα αποτελείται τόσο πιο επιρρεπές σε σεισμικές δονήσεις Θα είναι. Για αυτό το τούβλινο κτήριο θεωρείται ως μια επικίνδυνη και παλαιά μέθοδος δόμησης ξεπερασμένη πλέον από τα παγκόσμια κατασκευαστικά δεδομένα.

  • Το ICF αντίθετα δομεί ένα κτήριο ενιαίο συμπαγές ,μονολιθικό (μονομπλόκ)καθιστώντας το πλήρως αντισεισμικό.

Άπειρες δυνατότητες σχεδιασμού και ανέγερσης ορόφων

  • Το σύστημα ICF μπορεί να διαμορφωθεί πολύ εύκολα, καθιστώντας υλοποιήσιμη κάθε αρχιτεκτονική απαίτηση.

Χρησιμοποιούμε διογκωμένη πολυστερίνη EPS ΑΠΟ 200 ΚΑΙ ΠΑΝΩ

  • Έχουμε επομένως μεγαλύτερη πυκνότητα (EPS 250, 35 kgr/ m3) η οποία προσδίδει υψηλότερες μηχανικές αντοχές στο δομικό έργο.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ 

Η τεχνολογία ICF μας παραπέμπει σε Σπίτια ενεργειακής κλάσης Α.

Η εταιρεία έχει ενσωματώσει στην ανέγερση και αποπεράτωση του έργου ελεγκτικά στάδια (Στατική μελέτη, Προσομοιωτής, Έλεγχος Αεροπερατότητας) τα οποία επιβεβαιώνουν την κατηγοριοποίηση Α+ και κατοχυρώνουν την υψηλή ενεργειακή ανεξαρτησία της κατοικίας.

Η ενεργειακή κατάταξη Α έχει διαβαθμίσεις.

Μια κατοικία πράσινης δόμησης με την ίδια ενεργειακή κλάση (κλάση Α+) με μια άλλη μπορεί να έχει σημαντική διαφορά ως προς το επίπεδο των απαιτούμενων ενεργειακών απαιτήσεων.

Η κατάταξη των κατοικιών ICF ορίζεται από το υπολογιστικό πρόγραμμα του κανονισμού (ΚΕΝΑΚ)

Γιατί εμάς;.

Γιατί χρησιμοποιούμε καινοτόμες μεθόδους δόμησης
Γιατί είμαστε αφοσιωμένοι στην ποιότητα
Γιατί προσέχουμε την λεπτομέρεια
Γιατί χρησιμοποιούμε υλικά φυσικά, φιλικά στο περιβάλλον
Γιατί παρέχουμε ευελιξία σχεδιασμού
Γιατί τηρούμε με ευλάβεια το χρονοδιάγραμμα παράδοσης
Γιατί οι κατασκευές μας ανταποκρίνονται στους πιο αυστηρούς όρους
Γιατί είμαστε δίπλα σας και μετά την ολοκλήρωση της κατοικίας σας
Γιατί ίσως έχουμε τις πιο χαμηλές τιμές που θα βρείτε!